Vuokra asunnot Varkaus – Pankkitalo Päiviönsaari

Vuokra asunnot Varkaus – Keskellä kaikkia palveluita

Haluatko asua Varkauden sydämessä, kävelymatkan päässä kaikista palveluista? Tutustu laajaan tarjontaamme vuokra asunnot varkaus, jotka täyttävät kaikki asumistoiveesi. Olitpa etsimässä viihtyisää yksiötä tai tilavaa perheasuntoa, meillä on juuri sinulle sopiva koti.

Meillä on yksiöitä, kaksioita ja suurempia perheasuntoja, jotka ovat siistejä ja hyvin varusteltuja. Nauti keskeisestä sijainnista, lähellä olevista palveluista ja hyvistä kulkuyhteyksistä Varkaudessa. Talossa on myös parkkihalli, josta asukkaille voidaan varaustilanteen mukaan vuokrata autohallipaikkoja. Myös pihassa on parkkipaikkoja.

VAPAAT VUOKRATTAVAT ASUNNOT VARKAUS

Kaikki vuokrattavat asunnot Varkaudessa Pohjois-Savossa ei välttämättä näy tällä sivulla vielä. Joten jos etsit asuntoa, paina Hae asuntoa ja tee hakemus

SIJANTI KESKEISELLÄ PAIKALLA

Päiviönsaari, sijaitsee Varkauden sydämessä, tarjoten asukkailleen erinomaisen yhdistelmän keskustan elämää ja luonnonläheistä rauhaa. Tämä alue on tunnettu sen vehreistä puistoista ja kauniista järvimaisemista, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niille, jotka arvostavat luontoa mutta haluavat silti olla lähellä kaupungin palveluita. Päiviönsaari on vain lyhyen kävelymatkan päässä Varkauden keskustan kaupoista, kahviloista ja kulttuuritarjonnasta, yhdistäen kätevästi kaupunkielämän mukavuudet ja luonnon rauhan.

Pankkitalo, toisaalta, sijaitsee strategisesti Varkauden ydinkeskustassa, tarjoten asukkaille välittömän pääsyn kaupungin tärkeimpiin palveluihin ja työpaikkoihin. Sen läheisyys suurille työnantajille, kuten Stora Ensolle ja Navitas-yrityskeskukselle, tekee siitä ihanteellisen asuinpaikan ammattilaisille. Lisäksi Pankkitalon ympärillä on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja viihdepaikkoja, joten arkiaskareet ja vapaa-ajan vietto on helppoa ja mukavaa. Pankkitalon sijainti keskustan sydämessä takaa, että kaikki tarvittava on vain kivenheiton päässä, tarjoten asukkaille urbaanin ja kätevän elämäntyylin.

Varkauden Kiinteistöpalvelut Oy huolehtii kiinteistön kunnossapidosta ja tekee asumisesta huoletonta.

Pankkitalon vuokra-asuntojen lähellä on kattava valikoima palveluita, jotka helpottavat arkea ja lisäävät asumisviihtyvyyttä. Ihan nurkan takana löytyy ruokakauppa, josta voi helposti hakea tarvikkeita vaikka iltapäivätuimaan. Alueelta löytyy myös useita ravintoloita ja pizzerioita, jotka takaavat monipuolisen tarjonnan erilaisille makuhermoille.

Lisäpalveluina lähellä asukkaita palvelevat pankkiautomaatti, Varkauden Aluetaksi ja monipuoliset hotellivaihtoehdot, kuten edullinen Hotelli Vanha Postitalo. Nämä ovat erityisen käteviä silloin, kun perheenjäsenet tai ystävät haluavat yöpyä Varkaudessa vieraillessaan.

Pankkitalon vuokra-asunnot Varkaus yhdistävät loistavan sijainnin työpaikkojen, palveluiden ja virkistysmahdollisuuksien lähellä. Tästä syystä ne edustavat erinomaista vaihtoehtoa niille, jotka hakevat vuokra-asuntoa Varkauden alueelta. Tutustu siis Pankkitalon laajaan valikoimaan vuokra-asuntoja Varkaudessa ja löydä oma unelmakotisi keskeltä kaupungin houkuttelevaa palvelutarjontaa.

Pankkitalon asunnot

2kpl 114.5m2 5h+k

2kpl 90m2 3h+k

6kpl 44m2 2h+k 

6kpl 31-33m2 1h+k

TALON TIEDOT

867m2

16 Asuntoa

513m2

10 Varastoa

1104m2

Liike-ja toimistotilaa

MITÄ PALVELUITA TALOSTA LÖYTYY?

TURKISH RESTAURANT: VARKAUDEN PARHAAT PIZZAT JA KEBABIT

VARKAUDEN ALUETAXI

Etkö löytänyt etsimääsi?

Etkö löytänyt toivomaasi ja haluatko vuokrata asunnon Varkaudesta?

Olipa kyseessä pieni yksiö tai tilava perheasunto, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Meillä on myös muualla asuntoja kuin pankkitalolla. Laita siis hakemus tai soita.

Hae asuntoa tai liiketilaa

Lähetämme sinulle infon ja videon vapaana olevista asunnoista

Katso video ja käymme tarvittaessa paikan päällä katsomassa asunnon

Tehdään sähköinen vuokra sopimus

Asuminen voi alkaa kun vakuus ja 1.vuokra on maksettu

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko vakuus on?

1-3kk vuokra. Osaan asunnoista myös Kelan vuokratakuu käy

Minulla on luottotiedot menneet. Voinko saada asunnon?

Jos sinulle ei ole viimeaikaisia merkintöjä eikä maksamattomia vuokria ja häätöjä voit saada mahdollisesti asunnon.

Voinko polttaa asunnossa?

Kaikki asuntomme ovat savuttomia. Voit polttaa ulkona niille osoitetulla paikalla taloyhtiön sääntöjen mukaan

Voiko Kela maksaa vuokran suoraan?

Kela voi maksaa vuokran suoraan vuokranantajalle joissakin asunnoissa. Voi olla sellaisia asuntoja joita voi maksaa vain rahalla.

Onko teillä lyhytaikaisia asuntoja?

Voit katsoa majoituksia www.vanhapostitalo.fi