Uusi Taidegalleria AVA Pankkitalolla Varkaudessa – avajaiset 1. kesäkuuta

Pankkitalo Galleria AVA

Uusi Taidegalleria AVA Pankkitalolla Varkaudessa – avajaiset 1. kesäkuuta

Varkaus, kaupunki, jossa teollisuus ja luonto kohtaavat, lisää kulttuurikartalleen uuden helmen, kun taidegalleria AVA avaa ovensa Ahlstrominkatu 20:ssa sijaitsevassa historiallisessa Pankkitalossa. Tämä uusi galleria tuo mukanaan ripauksen kansainvälisyyttä ja modernia taidekulttuuria Varkauteen.

Ensimmäisenä näyttelynä AVA esittelee Maaria Märkälän “Pink Champagne” -taidenäyttelyn, joka on avoinna 2. kesäkuuta alkaen. Märkälä, saa kunnian avata gallerian näyttelykauden. Pink Champagne, on esillä AVA Galleriassa 21. kesäkuuta saakka.

Avajaiset järjestetään 1. kesäkuuta kello 18.00. Tapahtuma tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia kauniista taiteesta, samalla tutustuen uuteen taidegalleriaan ja sen tarjontaan. AVA Galleria lupaa tarjota uudenlaisen kohtaamispaikan taiteen ystäville, taiteilijoille ja taiteen ammattilaisille Varkaudessa.

Pankkitalo, gallerian koti, on merkittävä osa Varkauden historiaa. Sen arkkitehtuuri on sekoitus perinteistä ja modernia, mikä tekee siitä erinomaisen paikan taiteen esittämiselle. Galleria AVA:n avautuminen on merkittävä lisäys kaupungin taide-elämään ja sen tavoitteeseen tarjota monipuolista kulttuuritarjontaa asukkailleen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen taidegalleriaan ja nauttimaan Maaria Märkälän ainutlaatuisesta näyttelystä!

AVA GALLERIA Pankkitalo Ahlstrominkatu 20 78250 Varkaus

Pankkitalo Galleria AVA