pizzeria-varkaus

Kebab, pizza Varkaus Ahlstrominkatu 20 Pankkitalo

Pankkitalolta saa huippu kebabia

YHTEYSTIEDOT & TILAUKSET
Kauppatori 1 78250 Varkaus
Manis 041 369 2309

Tässä jutussa esitellään Pankkitalon yrittäjiä. Turkish Restaurant Pankkitalon pizzeria tarjoaa monipuolista ja laadukasta kebabia. 

Kebab, pizza Varkaus Ahlstrominkatu 20 Pankkitalo

Manis Nihat Yrittäjä. Kebab, pizza Varkaus Ahlstrominkatu 20 Pankkitalo

Pizzeria Varkaus

Pankkitalon liiketiloissa sijaitseva pizzeria-turkkilainen ravintola on Varkauden sydämessä toimiva Turkish Restaurant, jossa voit nauttia hyvästä palvelusta ja sydämellä suunnitelluista annoksista.

Pankkitalo pizzeriasta saat näppärästi tilattua erilaisia annoksia, kotiinkuljetuksella, suoraan kotiin tai vaikkapa työpaikalle mm. soittamalla suoraan Manikselle 041 369 2309,  Woltin tai Foodoran kautta. Laajasta menu valikoimasta varmasti löytyy jokaiseen makuun jotain, Kebabia, pizzoja, kana-annokset, burgerit, falafelit jne.

Myös erikoisruokavaliot on huomioitu mm. Gluteeniton kebab, pizza.

Lounasta tarjolla arkisin

Turkish Restaurant tarjoaa myös lounasta paikanpäällä arkisin klo 10-14. Lounas tarjoukseen kuuluu kaikki pizzat, kebabit, kana-annokset, falafelit ja sis. Limpparin ja kahvin.

Kannattaakin suunnata siis lounaalle Pankkitalossa sijaitsevaan pizzeria Turkish Restaurantiin!

Pankkitalo liiketilat

Pizzeria Turkish Restaurantin omistaja Manis Nihat oli ensimmäinen kenen kanssa Janne Immonen teki vuokrasopimuksen Pankkitalolla. Pizzeria on hyvällä paikalla torin kulmalla, osoitteessa Kauppatori 1, Varkaus.

 

-Joka kerta kun olen Varkaudessa käyn syömässä Kebabin riisillä ilman kastiketta, Immonen kertoo. Haluan että liha maistuu. Turkish Restaurantista olen aina saanut vain hyvää ruokaa ja erinomaista palvelua-

Jannen voittekin bongata ravintolan facebook sivuilta hänen vieraillessaan siellä viime marraskuussa.

Pizzeria Turkish Restaurant on myös Hotelli Vanhan Postitalon asiakkaiden suosiossa ja on hyvä kun hotellin lähistöllä tarjotaan hyvää ja edullista ruokaa.

Varkaus Pizzeria Turkish Restaurant yhteystiedot – Pankkitalo

Ruokalista Pankkitalo Pizzeria- Turkish Restaurant huippu pizzaa varkaus ja kebab Varkaus

YHTEYSTIEDOT
Kauppatori 1 78250 Varkaus
Manis 041 369 2309

https://www.facebook.com/TurkishRestaurantVarkaus/