Pankkitalon Toimisto- ja Varastotilat

Pankkitalon Toimisto- ja Varastotilat – Erinomainen Sijainti ja Monipuoliset Palvelut

Tutustu Pankkitalon Ainutlaatuisiin Tiloihin Varkaudessa
Pankkitalo Varkaudessa tarjoaa erinomaisia toimisto- ja varastotiloja keskeisellä paikalla, täydellisesti sijoitettuina kaupungin yritys- ja palvelukeskuksen sydämeen. Tämä on ihanteellinen tilaisuus yrityksille, jotka etsivät sekä toiminnallisuutta että sijaintia.

Toimistotilat – Yhteistyön ja Innovoinnin Keskus

Pankkitalon yläkerran toimistosiivessä sijaitsee avara ja valoisa 160 m² toimistotila, joka tarjoaa täydellisen ympäristön niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Tämä monikäyttöinen tila on joustavasti muokattavissa, ja se voidaan jakaa pienempiin osioihin, mikäli tarve vaatii.

 

Lisäksi on saatavilla 30,5 m² toimisto, joka sisältää kaksi huonetta ja oman WC:n – täydellinen pienemmille tiimeille tai yksityisyrittäjille.

Varastotila – Tehokkuutta ja Käytännöllisyyttä Liiketoiminnallesi

Tämä tila on suunniteltu helpottamaan varastoinnin haasteita, ja sen sijainti autohallissa tekee lastaamisesta ja purkamisesta vaivatonta. Autopaikka kuuluu  108 m² varastotilalle, joka sijaitsee kätevästi autohallin yhteydessä ja varastotilan edessä

 

Sijainti – Kaiken Keskellä

Pankkitalon sijainti Varkaudessa on yksinkertaisesti verraton. Se sijaitsee lähellä merkittäviä yrityksiä kuten Navitas, Stora Enso, Andritz ja Sumitomo, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan yrityksille, jotka toimivat tai tekevät yhteistyötä näiden organisaatioiden kanssa. Lisäksi Varkauden kaupungintalo on vain kivenheiton päässä, tarjoten helpon pääsyn kaupungin palveluihin.

Palvelut – Kaikki Tarpeellinen Saman Katon Alla

Pankkitalossa toimivat myös pizzeria ja käteisautomaatti, joten ruokailu ja raha-asiat hoituvat kätevästi samassa rakennuksessa. Lisäksi läheinen kauppa takaa, että päivittäistavarat ovat aina helposti saatavilla.

Samassa rapussa toimistojen kanssa on mahdollista vuokrata edustussaunaa tai neuvotteluhuonetiloja SaunaRiekkiseltä, mikä tekee työympäristöstäsi entistäkin monipuolisemman.

Saunatilat Varkaus ja Kokoustilat Varkaus tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja sekä rentouttavaan saunomiseen että toimivien kokousjärjestelyiden järjestämiseen. Varkauksen alueelta löytyy laadukkaita saunatiloja, joissa voit nauttia perinteisestä suomalaisesta saunakulttuurista ystävien, perheen tai työporukan kanssa. Saunatilat Varkaudessa tarjoavat tilaisuuden rentoutumiseen ja virkistäytymiseen saunan lämpimässä ja rauhallisessa ilmapiirissä.

 

Yhteenveto

Kun yhdistät Pankkitalon sijainnin, monipuoliset palvelut ja joustavat toimisto- ja varastotilat, saat yrityksellesi täydellisen ympäristön kasvaa ja menestyä. Ota yhteyttä ja sovi näyttö jo tänään – löydä unelmiesi työtila Pankkitalolla!

Yhteystiedot
Puh/whatsup +358 401259291
Email: vuokraus@pankkitalo.com
Verkkolomake tilan hakuun: https://pankkitalo.com/yhteystiedot/