Pankkitalon Pizzeria Turkish Restaurant Lanseeraa Omaa Tilaussovelluksen

Pankkitalon Pizzeria Turkish Restaurant Lanseeraa Omaa Tilaussovelluksen – Säästä ja Nauti Maistuvista Eduista!

Pankkitalon Pizzeria ottaa suuren askeleen eteenpäin digitaalisessa maailmassa julkaistessaan oman tilaussovelluksen. Uusi sovellus mahdollistaa asiakkaille entistä sujuvamman tavan tilata suosikkipizzansa, Kebabin tai muun suosikkiruokansa suoraan kotiin tai valmiiksi noudettavaksi pizzeriasta. Tämä innovaatio ei ainoastaan tuo lisämukavuutta asiakkaille, vaan myös tukee paikallista liiketoimintaa vähentämällä ulkopuolisten toimituspalveluiden, kuten Woltin ja Foodoran, komissiokuluja.

Ominaisuudet, jotka tekevät tilauksesta vaivatonta:

  • Monipuoliset Maksutavat: Asiakkaat voivat maksaa tilauksensa käteisellä, pankki- tai luottokortilla, tarjoten jokaiselle sopivan maksutavan.
  • Erikoistarjoukset: Sovellus sisältää eksklusiivisia tarjouksia ja alennuksia, jotka ovat saatavilla vain appin käyttäjille.
  • Joustavuus: Valitse oma nouto- tai toimitusaikasi sovelluksen kautta.

Lataa ja Säästä

Pankkitalon Pizzerian uusi tilaussovellus on nyt ladattavissa Google Playsta sekä Apple Storesta. Lataamalla sovelluksen et ainoastaan pääse nauttimaan kätevästä tilausjärjestelmästä ja houkuttelevista tarjouksista, mutta tuet myös paikallista yrittäjyyttä ja säästät rahaa välttämällä ulkopuolisten toimituspalveluiden korkeat komissiot.
Android. Lataa app täältä

Pizzeria Varkaus

Pizzeria toivoo, että asiakkaat ottavat innokkaasti käyttöön uuden sovelluksen, jotta voidaan yhdessä minimoida ulkopuolisten palveluntarjoajien osuus ja tukea suoraan paikallista liiketoimintaa. Tämä on loistava tilaisuus yhteisölle näyttää tukensa ja nauttia samalla maistuvista pizzoista nopeasti ja vaivattomasti.

Liity meihin digitaalisella matkallamme ja koe Pankkitalon Pizzerian tarjoama mukavuus ja maistuvat edut – lataa sovellus jo tänään!