Pankkitalo – Päiviönsaaren sydämessä: Siisti tilat ja huippusijainti viehättävät asukkaita ja yrityksiä

Pankkitalo, tunnettu maamerkki keskellä Päiviönsaarta, on nyt täynnä asukkaita ja yrityksiä. Suuri osa talon asunnoista ja liiketiloista on vuokrattu talven aikana, kiitos aktiivisen remontointi- ja kehitysohjelman. Pankkitalo on sitoutunut parantamaan asukas- ja yritysviihtyvyyttä ja pyrkii tarjoamaan korkeatasoista palvelua asukkailleen ja yritysasiakkailleen.

Pankkitalon sijainti on keskeinen, Torin laidalla, Päiviönsaaren sydämessä. Alue tarjoaa monipuolisesti palveluita, kuten ruokakaupan, useita ravintoloita, uuden taidegallerian AVA:n, pankkiautomaatin sekä Kämärin luontoreitit. Lähistöllä sijaitsee myös historiallinen Hotelli Vanha Postitalo.

Pankkitalon etuna on sen lähellä sijaitsevat työpaikat. Stora-Enso, Navitas, Andritz, Sumitomo, ja kaupungintalo ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lisäksi Kämärin koskialue tarjoaa luonnonkauniita maisemia vain muutaman sadan metrin päässä.

Pankkitalolla on tällä hetkellä vapaana yksi 90 neliömetrin siisti kolmio, 75 neliömetrin harrastetila/varasto omalla wc:llä ja keittiöllä sekä eri kokoista siistiä toimistotilaa, yhteensä noin 270 neliömetriä. Pankkitalo toivottaa uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan tiloihin. Jos yrityksesi tarvitsee uutta tilaa, ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Pankkitalo jatkaa panostamistaan asukas- ja yritysviihtyvyyteen, tarjoten korkealaatuisen ja miellyttävän ympäristön asua ja työskennellä. Tervetuloa Pankkitaloon!

Yhteystiedot:

Janne Immonen
0401259291
vuokraus@pankkitalo.com
www.pankkitalo.com

Huoneistot

Varasto

Toimistopaikka